FOTO: SvRF

Nu samlar vi kraften i ridsporten, "Svensk Ridsport - världens bästa"

2020-02-10

I samarbete med Svenska Ridsportförbundet och RF SISU Västra Götaland bjuder vi in till en tvådagarshelg med Ridsport "2025", Inkluderingskonferens "Hästsport för alla" samt 2020 års distriktsårsmöte. Lördag-söndag 28-29 mars på Hotell Falköping.

Svenska Ridsportförbundets strategi Ridsport 2025 stakar ut vägen mot framtiden och samlar kraften i ridsporten så att vi ska bli bättre och starkare tillsammans. Strategin innehåller fem områden som hänger ihop och som ni säkert redan arbetar med på olika sätt.

Med "Ridsport 2025" arbetar vi för att ridsportens röda tråd blir ännu tydligare och hjälper er förening att kraftsamla mot våra gemensamma mål.

Samla representanter i föreningen och kom till vår konferens, analysera hur ni jobbar inom varje område och förstärk det goda arbetet som redan sker. Dela med er av era lärdomar och hämta inspiration av andra föreningar, så blir vi ”Svensk ridsport – världens bästa”!

Med hjälp av Mia Thun, SvRF stakar vi tillsammans ut vägen mot framtiden och samlar kraften i ridsporten så att vi ska bli bättre och starkare tillsammans. 

Inspireras av Sara Eriksson, ridshushef på  Borås Fältrittklubb berätta om hur hon arbetar för att få ihop hela verksamheten på BFK, framgångsfaktorer och "nycklar" som öppnar dörrar. 

Lyssna på ridsportambassadören Vanessa Falk, sångerska, poddare och hästtjej, som tillsammans med stiftelsen Friends jobbar mot mobbning och för att alla barn, unga och vuxna skall känna sig trygga i stallet 

Inspireras av föreläsningar om inkludering, identitet och bemötande. 

Lördag:

  • Ridsport 2025 - ridsportens gemensamma kraftsamling
  • Borås Fältrittklubb, inspiration och framgångsfaktorer
  • Killar som rider 
  • Tid för erfarenhetsutbyte
  • Middag 

Söndag

  • Inkludering, goda exempel 
  • Trygga ledare 
  • Nya projektstödet (ersätter Idrottslyftet) 
  • Distriktsårsmöte

Läs mer och anmäl via IdrottOnline senast 13:e mars 

Ridsport 2025

I över hundra år har Svenska Ridsportförbundet arbetat för att ta till vara hästkraften och utveckla svensk ridsport i världsklass. Genom åren har sam­hället genomgått omvälvande förvandlingar. Idag är förändringstakten snabbare än någonsin och vi står inför flera utmaningar. Hästar är vår passion och den ideella föreningen vårt självklara nav. Idealiteten och kopplingen till den svenska idrottsrörelsen är vår särart och något som också är unikt internationellt. Med tydliga ledstjärnor, genuint engagemang och vinnande samarbeten ska vi fortsätta att erbjuda ridsport för alla. Såväl interna­tionell toppsport som en ridskola i världsklass, med en gemenskap där gränser suddas ut. För att ridsporten även i framtiden ska vara attraktiv, relevant samt en stark och självklar del av både idrotten och samhället, inleddes under 2016 ett omfattande strategiskt arbete.Genom strategin ”Ridsport 2025” gör vi oss redo att möta framtiden och närma oss visionen:

Helgen avslutas med Distriktsårsmöte 2020 

Utdelning till 2019 års DM-guldmedaljörer och SM-tecken samt distansens kilometerlista

Sedvanliga årsmötesförhandlingar, med val till styrelse, beslut om årsavgift 2021 samt behandling av inkomna motioner. 

Bannerbild 2025

basutbildningen ny

Basutbildning för ledare

Läs mer
ledstj-rnor

Våra Ledstjärnor

Läs mer
Verktygslåda

Verktygslåda

aaa

Sponsorer

Annons