Stöd din gren med ett VM-paket!

För att ge vår VM-trupp optimala möjligheter i Kentucky kommer sex grenar att sälja VM-paket. Du väljer själv vilken gren du vill stödja.

Både företag och privatpersoner kan köpa VM-paketet.

Vi har köpt VM-paketet!

  
Det här ingår i ditt VM-paket:

Logga på vår VM-sajt

Ditt namn eller företagets logga läggs ut på Ridsportförbundets välbesökta hemsida på vår speciella VM-sida. Ett VM lockar många besökare till vår VM-sajt – räkna med toppnotering när det gäller antal träffar.

VM-dekal

Du får ett antal VM-dekaler som bevis för att du är ridsportens VM-sponsor och stödjer svensk ridsports satsning på Ryttar-VM i Kentucky.

Exklusiva rapporter

Du blir den som först får information om svenska medaljer. Under ryttar-VM som pågår i 16 dagar får du dagliga rapporter från Kentucky, ibland till och med flera rapporter per dag.
Våra svenska ryttare reser till VM med klara medaljchanser i flera grenar. Vi berättar om stort och smått som sker på arenan men tittar också bakom kulisserna. Reportagen görs exklusivt bara för dig som är med i denna satsning.

Du kan vinna fina priser

Du har möjligheten att vinna flera fina priser. Vid 150 sålda VM-paket lottas en resa ut för två personer till VM i Kentucky. Du får dessutom 2 st VM-lotter ur Svenska Ridsportförbundets VMlotteri. Lotterna ger dig möjligheten att vinna fina priser, allt från en spa-helg till en OS eller VM resa.

OBS: Vid slutsålda lotter eller efter 2010-03-31 delas inga lotter ut. Först till kvarn gäller helt enkelt!

Så går det till

Skicka ett mail till emmelie.johansson@ridsport.se med namn, adress och telefonnummer. Glöm inte att ange vilken gren du vill stödja.
Du får en faktura från oss på 5 000 kronor och så fort din betalning kommer oss tillhanda lägger vi ut din logo/namn på vår VM-sida. Med vändande post kommer dina VM-dekaler + eventuella lotter.

Skicka din logo i samband med betalning till emmelie.johansson@ridsport.se.
Obs! logotypen ska vara i gif eller jpg format. Rekommenderat mått är 60x60 pixlar. Notera ditt företags namn i rubrikrutan på mailet för att underlätta hanteringen.
Ange också en epost-adress dit du vill ha dina dagliga rapporter om allt som händer, både det som sker på arenan men också unika bakom-kulisserna-reportage.
Reportagen görs exklusivt bara för dig som är med i denna satsning.


Senast uppdaterad: 2010-09-20
ALLTECH-FEI-WEG-2010

Startlistor och resultat

Resultat Online

FEI TV sänder live från VM

fei_tv_large

Se ridsport live online!

FEI TV

Läs mer om VM

Tidsprogram med mera hittar Du på

Arrangörens hemsida

Våra VM-sponsorer

Volkswagen

GPA

Stort Tack!
EquiTours

Equi Tours -ridsportens resebyrå till VM

Equitours arrangerar resor tillridsportens evenemang! Läs mer på

Equi Tours hemsida

VM i media

Se fler nyheter

Annons