Svennerstål & Partners fälttävlans VM-sponsor

2010-03-18

Svennerstål & Partners har i många år varit en uppskattad och värdefull sponsor till svensk fälttävlan. För några år sedan utökades stödet till att även omfatta ett resestipendium och nu utökas samarbetet mellan Svennerstål & Partners och fälttävlan ytterligare.

I avtalet som tecknas för de kommande tre åren finns en speciell satsning på årets VM och Svenska Ridsportförbundet är glada och stolta att kunna kalla Svennerstål & Partners fälttävlans VM-sponsor.

Sponsorskapet innebär ett ekonomiskt stöd till fälttävlansryttarna som ger dem möjlighet att koncentrera på uppladdning och träning inför mästerskapet.
- Vi har haft ett fantastiskt stöd av Svennerstål & Partners i många år och är jätteglada att de vill fortsätta stötta och tro på oss, säger fälttävlans förbundskapten Gunilla Fredriksson.
- Svennerstål & Partners långsiktiga satsning på fälttävlan betyder mycket för oss, både för årets mästerskap, och OS i London om två år. Det känns bra att veta att vi har det här stödet inför hösten och framtida utmaningar, säger Carina Sjöberg, generalsekreterare Svenska Ridsportförbundet.

Höstens Ryttar-VM är sjätte gången ridsportens alla grenar har ett samlat mästerskap och första gången det avgörs utanför Europa. Premiär för ett samlat VM var det i Stockholm 1990.

Årets World Equestrian Games invigs den 25 september och avslutas två veckor senare den 10 oktober. Fälttävlan avgörs under den första tävlingsveckan.

 

ALLTECH-FEI-WEG-2010

Startlistor och resultat

Resultat Online

FEI TV sänder live från VM

fei_tv_large

Se ridsport live online!

FEI TV

Läs mer om VM

Tidsprogram med mera hittar Du på

Arrangörens hemsida

Våra VM-sponsorer

Volkswagen

GPA

Stort Tack!
EquiTours

Equi Tours -ridsportens resebyrå till VM

Equitours arrangerar resor tillridsportens evenemang! Läs mer på

Equi Tours hemsida

VM i media

Se fler nyheter

Annons