Sjöhagen Wear klär VM-ryttare och hästar

2010-03-18

Sjöhagen Wear kommer att klä både VM-ryttare, hästar och SM-medaljörer i fortsättningen. Sjöhagen Wear blir officiell leverantör till Svenska Ridsportförbundet och det innebär att både ryttare och hästar kommer att kläs i snygga, praktiska och ändamålsenliga kläder.

Sjöhagen Wear kommer att förse de svenska landslagsryttarna med jackor, pikétröjor, kepsar och annat som hör en landslagsutstyrsel till.

Under året kommer Sjöhagen Wear även att stå för alla segertäcken i Svenska Mästerskapen och de arrangörer som så önskar kan beställa till fler segertäcken till sin tävling.

Och när det är dags att packa för höstens VM är det kläder och utrustning från Sjöhagen Wear som åker ner i resväskor och stallskåp.

- Det är med stor glädje tar oss an uppdraget att klä våra framgångsrika ryttare och hästar, både på VM och på andra mästerskap, säger Michael Åhlander, VD på Sjöhagen Wear.

- Det här är fantastiskt roligt. Vi har så länge sökt en samarbetspartner som kan klä alla våra aktiva i snygga och funktionsenliga kläder, och att det blev klart i år med VM är en extra glädjebonus, säger Carina Sjöberg.

Årets första SM är redan i mars då inomhussäsongen avslutas med SM i hoppning för seniorer, young rider och juniorer hos Helsingborgs Fältrittklubb.

Höstens Ryttar-VM är sjätte gången ridsportens alla grenar har ett samlat mästerskap och första gången det avgörs utanför Europa. Premiär för ett samlat VM var det i Stockholm 1990.
Årets World Equestrian Games invigs den 25 september och avslutas två veckor senare den 10 oktober.

Fakta Sjöhagen Wear
Gedigen textilkännedom och ett brinnande hästintresse har lagt grunden till Sjöhagen Wear. Sortimentet innefattar det mesta inom textil för häst & ryttare. Bakom varje produkt ligger en tanke om att kunna profilera dem med tryck och brodyr. Ledord för Sjöhagen Wear är hög kvalitet, bra passform, klassisk men tuff design, och inte minst, mycket prisvärt. Läs mer på företagets hemsida  

ALLTECH-FEI-WEG-2010

Startlistor och resultat

Resultat Online

FEI TV sänder live från VM

fei_tv_large

Se ridsport live online!

FEI TV

Läs mer om VM

Tidsprogram med mera hittar Du på

Arrangörens hemsida

Våra VM-sponsorer

Volkswagen

GPA

Stort Tack!
EquiTours

Equi Tours -ridsportens resebyrå till VM

Equitours arrangerar resor tillridsportens evenemang! Läs mer på

Equi Tours hemsida

VM i media

Se fler nyheter

Annons