Sundsvallsstyrelse på viktigt kommunikationsuppdrag: Anna-Karin Gustafsson, Karin Ingelsson, ordförande Ulrica Thoren från Sundsvalls FRK
FOTO: Svenska Ridsportförbundet

Bra snack om synlighet i Sundsvall

2012-02-09

Jubileumsturnén med fokus på kommunikation landade i Sundsvall på onsdagen, för ett efterlängtat långsnack som att ta plats.

-Härligt, det här precis vad vi velat ha och behöver. En stor eloge till föreläsarna. De är engagerade, kunniga och vet vad pratar om, sa Ulrika Thorén, ordförande i Sundsvalls Fältrittklubb.

Gunilla
Gunilla Wikman, vice ordförande i Svenska Ridsportförbundets styrelse, Helena Carlsson, ordförande för de svenska ridsportungdomarna och marknadschefen på förbundets kansli Emmelie Johansson får fart på debatten kring, media, opionsbildning och sponsring.

Styrelseledmöter, ridskolechefer och representanter från Mittsvenska Ridsportförbundet ställde frågor, lysande och ifrågasatte. Sofie Andersson och Agneta  Paulsson körde 20 mil enkel resa från Östersund-Frösö Ridklubb.

Gunilla, Helena och Emmelie tog ödmjukt emot svaren från de engagerade styrelseledamöterna och ridlärarna och bjöd tillbaka.

Härnösandstjejer

Lillemor Andersson, ordförande i Härnösands RK berättade om sina möten med media.

-Vår lokaltidning ringde direkt efter att Rolf-Göran Bengtsson fått Jerringpriset och frågade hur vi reagerade. Det var roligt. Just nu figurerar vi nästan dagligen i media. På gott ont. Det här var fantastiskt för oss. Vi har just fått avslag på nytt ridhus från våra kommunalpolitiker. Vårt är från 1984 och bara 20 gånger 40. Istället bygger kommunen en curlinghall för 42 miljoner. Nu fick vi konkret hjälp att vässa vår förmåga att bilda opinion.

Vad vill du att media, sponsorer och politker ska GÖRA, KÄNNA och VETA om ridsporten?

Det är frågorna de tre ridsportaktivisterna, Gunilla, Helena och Emmelie ställer.

Idéerna flödar och Svenska Ridsportförbundet tar emot.

 

Sara in action

Sarah Thunholm från Ridsportförbundets informationsavdelning samlar på synpunkter.

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri

Samarbetspartner

Annons