Strömsholm CIC* CIC**

2015-06-05 - 2015-06-06

Internationell fälttävlan under Nationaldagstävlingarna med Swedish Eventing Trophy i samarbete med Memira

Arrangörens hemsida

Swedish Eventing Trophy i samarbete med Memira

Läs om Nationaldagstävlingarna här

Lördag

CIC**  totalt efter dressyr, banhoppning, terräng: 1) Erika Sjöström, Sverige, Freda, 48,9, 2) William Fryer Nilsson, Sverige, Quireboy, 51.3, 3) William Nilsson Fryer, Sverige, La Liga, 52,0, 4) Viktoria Carlerbäck, Sverige, Volt af Källstorp,  52,0, 5) Viktoria Carlerbäck, Sverige, Zlatan,  52,5.

CIC* totalt efter dressyr, banhoppning, terräng: 1) Louise Hiort af Ornäs, Sverie, First Lady 49,5 2) Emmi Laasa, Finland, El Samuel 51,8 3) sandra Gustafsson, Sverige, Kvadrat 51,9 4) Angelica Dower, Sverige, Wanou 51,9 5) Sanna T Gewert, Sverige, Alba 55,8

Aktuell ställning i SET fälttävlan

Efter helgens framgångar på Strömsholm ligger William Nilsson Fryer i dubbel ledning i den tvåstjärniga klassen i Swedish Eventing Trophy presented by Memira. Karolina Stenfeldt på Fred Astaire leder den enstjärniga klassen.

William Nilsson Fryer slutade på andra och tredje plats vid Nationalsdagstävlingarna på Strömsholm. Därmed tog han med hästen Quireboy ledningen totalt på 30 poäng en poäng före sig själv på La Liga. William delar andraplatsen med helgens segrare Erica Sjöström på Freda.

Swedish Eventing Trophy
   - Aktuell ställning 1* (pdf) 
   - Aktuell ställning 2* (pdf)

Läs mer från Nationaldagstävlingarna här

Samarbetspartner

Annons