DUS Ungdomsdag 2018

2018-01-05

DUS Ungdsomsdag 10år

2018 - DUS Skånes Ungdomsdag 10 år!

DUS Skånes Ungdomsdag den 21 januari 2018 är den 10de i ordningen. Dagen går ut på att visa ridsportens bredd och ge alla ungdomar, oavsett ekonomisk situation, möjlighet att ta del av ridsport i världsklass. Dagen består av clinics och uppvisningar, allt för att sprida kunskap och inspirera.

Dagen är unik i sitt slag då den anordnas helt av ideella krafter och alla deltagare ställer upp ideellt vilket är ett sätt för oss att visa vad man med gemensamma krafter kan åstadkomma. 

Till DUS Skånes ungdomsdag 2018 kommer inga mindre än Paulinda Friberg, Pontus Hugosson och Lisen Bratt Fredricson. 

Paulinda Friberg är uppvuxen utan hästbakgrund och bedriver verksamhet utanför Flyinge. Paulinda var 2015 kvalificerad till finalen i Världscupen i Las Vegas där hon presterade sitt bästa resultat för året. Paulinda har själv ridit in och utbildat sin tävlingspartner Di Lapponia T upp till internationell grand prix nivå.

Pontus Hugosson tävlar inom fälttävlan upp till ** internationell nivå. Pontus har tidigare varit med i U21 landslaget. Pontus är mycket aktiv på sociala medier där han både delar med sig av sin vardag och spelar in humoristiska filmklipp som får hela hästsverige att skatta.

Lisen Bratt Fredricsson ha med sig tre sm-guld i bagaget och har förutom det vunnit både grand prix i Rom samt Falsterbo Derby. Lisen har också varit en av de absoluta toppryttarna för sverige i hopplandslaget och har representerat sverige i inte mindre än två OS. Lisen driver också tillsammans med sin man Peder Fredricson grevlunda showjumping stable.

 

Förutom clinics kommer också polisrytteritet, haflinger, islandshästar och hästagility finnas på plats under dagen. 

 

Till de 200 första besökarna delas goodiebags ut med en trevlig blandning från våra sponsorer. Dagen håller på mellan kl. 10-16. Hoppas vi ses!

Mer info finner du här 

Du hittar oss även på

Facebook: DUS Skåne eller Instagram: dusskane

Ungdomsdagen

Läs mer

Sponsorer

Annons