FOTO: Mikael Sjöberg

Grönt kort information

2018-01-01

Om du ska försöka att lösa licens inser att kortet inte är registrerat, beror det sannolikt på att du inte tävlat på några år. Vi rekommenderar då att du går en grönt kort kurs/gör om grönt kort proven för att uppdatera sig. Känner man sig uppdaterad kan man vända sig till oss för att få kortet registrerat

Först och främst behöver du ha ett TDB konto, därefter: ta en kopia på kortet, alternativt scanna eller fotografera och maila detta till kansliet vastmanland@ridsport.se tillsammans med personnummer så lägger vi kortet utan kostnad och så snabbt vi bara kan.
Har du inte ditt gröna kort kvar, så behöver vi ha verifierat av din grönt kort ledare för att kunna markera. 

Saknar du Grönt kort helt och behöver gå en Grönt kort kurs. Kurser för att ta grönt kort får hållas av särskilda auktoriserade Grönt Kort-utbildare. Information om aktuella kurser och vilka som är utbildare hittar du HÄR.

Om klubben inte har egen grönt kort utbildare går det bra att anlita någon av de som finns i listan – eller om man vill utbilda egnen utbildare så genomförs utbildningar på olika ställen i distriktet under våren. Här hittar du aktuella kurser för utbildare 

Det fysiska kortet finns inte längre utan numera är det markeringen i TDB (tävlingsdatabasen) som visar att du har Grönt Kort. Mer information om regler kring grönt kort hittar du på Svenska Ridsportförbundets hemsida.

Ladda ner mer information

  1. Grönt kort kurser inbjudan

Tävling

Du vet väl att distriktet arrangerar intressanta kurser och utbildningar! Missa inte att anmäla dig!

Läs mer

Sponsorer

Annons