Budkavlen

Gemenskap – Hästar – Kunskap
Ridfrämjandets kurir på väg till Strömholm

 

Denna budkavel har vandrat mellan distriktets alla ridklubbar och överlämnas nu för vidare transport till Strömsholm – ridningens högborg.

Budkavelns budskap –HÄSTAR –GEMENSKAP-KUNSKAP står för Ridfrämjandets idé och verksamhet. 170.000 medlemmar sprider budskapet i landet och arbetar för ett vänligt hästsverige, där alla med hästintresse skall kunna trivas.

Ridfrämjandet arbetar för ett säkert hästsverige. Utbildar och informerar i säkerhetsfrågor. Ridfrämjandet utbildar landets ridinstruktörer på Strömsholm och utbildar också funktionärer på olika nivåer. Ridfrämjandets breda verksamhet gör att ridningen är tillgänglig för alla.

Av Ridfrämjandets 17.000 medlemmar är 75% barn och ungdomar. Ridfrämjandet är basen för ridning, som fritidsalternativ. Den moderna människan lägger allt större vikt vid kvalitéten på friditen. Familjens sammanhållning och gemensamma intresse är viktigt. Ridning är ett bra alternativ för hela familjen. Alla kan rida oavsett ålder, kön, handikapp. Och många gör det!

Ridfrämjandets Jubilem när sin höjdpunkt på Strömsholm den 3 september. Följ med Budkavelns Kurur och bevittna hur tjugo budkavlar sammanfogas till en stor Sverigekarta. Ingen vit fläck kommer att finnas på den.     


Senast uppdaterad: 2015-01-09

Sponsorer

Annons