Digital - Basutbildning för ridsportens ledare

Ledarna inom ridsporten är förebilder för övriga medlemmar och har en särskilt viktig roll i organisationen. Målet med Basutbildning för ridsportens ledare är att alla ledare ska få en god grund att stå på så att de kan känna sig trygga i sitt uppdrag och fortsätta utvecklas inom ridsporten.

Målgrupp: Basutbildning vänder sig till nuvarande och blivande ledare inom ridsporten, till exempel tränare, ridlärare, lagledare, grönt kort handledare, funktionärer och förtroendevalda. 

Rekommenderad ålder: minimum 18 år.

Datum och tid:  Den 9 mars 2021, kl 18.00-20.30, och den 11 mars 2021, kl. 18.00-20.30

Plats: Digitalt - länk skickas till den mejladress som du anger vis anmälan. Logga in ca 10 min i förväg så att du vet att allt fungerar. 

Material: Kursmaterialet inklusive utbildningsplan och hemuppgift skickas till dig per post i god tid före utbildningsträffarna. 

Utbildningsplan:

Basutbildning för ridsportens ledare består av både webbaserade studier (ca 10 studietimmar) och två utbildningsträffar  (ca 8 studietimmar) som i detta fall sker digitalt. I god tid före utbildningsträffen skickas arbetsboken till den adress du har angett vida anmälan. I arbetsboken finns en kod som används för att logga in på webbplatsen.

Innan utbildningsträffen går du igenom följande kapitel i arbetsboken och på webbplatsen:

* Ridsporten Vill

* Ridsportens organisation

* Tävlingsreglementet I

* Ledarskap; Jaget samt Jaget & Laget

* Hemuppgift att göra inför träffen: Gör hemuppgiften "Vad händer sen i berättelserna 1 och 2" på sid 16-17 i arbetsboken. Mejla dina uppsatser till stockholm@ridsport.se senast dagen före första tillfället.

Utbildningsträffen innehåller följande områden:

- Ledarskap  

- Kommunikation    

- I samspel med andra    

- Diskussion

Sponsorer

Annons