Louise Anderbjörk

Hej!

Jag heter Louise Anderbjörk och är född år 2001. Jag har ridit på ridskola sedan jag var åtta år, och rider nu för klubben Mälaröarnas Ridklubb. Jag brinner mycket för föreningslivet och har suttit med i bland annat klubbens tävlingskommitté, men även i ungdomssektionen som ekonomiansvarig och senare som vice ordförande.

Det bästa med ridsporten, enligt mig, är ju såklart närheten till hästarna, men om jag ska välja en specifik gren som jag tycker är roligast, så är det nog hoppning. Jag hoppar både ponny och storhäst, och jag tycker att det är superkul att tävla!

Jag blev invald i DUS i mars 2018, och ser verkligen fram emot att jobba för att utveckla ridsporten för unga. Det är så roligt att göra ett jobb som många barn och ungdomar, i olika klubbar, kan ha nytta av och tycka är kul och det är en stor anledning till varför jag sökte in till DUS. Just nu sitter jag som sociala medier-ansvarig i styrelsen och har som mål att utveckla och underlätta vår kommunikation ut till alla er!

Jag ser verkligen fram emot att engagera mig mer inom ungdomsverksamheten i ridsporten, och jag hoppas att vi ses ute på våra aktiviteter under året!


Senast uppdaterad: 2018-06-05

Sponsorer

Annons