Styrelsen

Det är vi som är DUS styrelse! Vår vision är:
- DUS Styrelse finns till för att skapa glädje och gemenskap hos våra ungdomssektioner i distriktet. 

Hedda Boman 
Ordförande

Hedda boman

Jag heter Hedda Boman och är 16 år. Bor i Stockholm men tillbringar helgerna i Södermanland. Är sen några år tillbaka ordförande i Finntorps Ungdomssektion FRUST och har ridit på Finntorp i nästan 10 år.

Jag älskar hästar för att de har så fantastiska personligheter och de får mig ALLTID att må bra. Förutom hästar tycker jag även om andra djur och naturen.

Jag är verksam i DUS för att det är roligt att träffa andra hästtjejer och killar. Samt att man lär sig så otroligt mycket!

Lisa Hager
Sekreterare

Lisa Hager
Jag heter Lisa Hager och är 16 år fyllda och bor i Stigtomta, Nyköping. 

Ridsporten har funnits med som fritidssysselsättning under en stor del av mitt liv. Jag är medlem i Smedstorp Ryttarsällskap. På Smedstorps gård tillbringar jag min fritid där min foderhäst står uppstallad vid namn Shanice. 

Jag har genom min förening blivit medlem i DUS i början av 2018 och ser fram emot att utvecklas och lära mig mer om ridsportens föreningsliv​

Martilda Hamnevik
Ledamot
matilda hamnevik

Jag heter Matilda och är 24 år gammal. Jag har ridit på Nyköpings ridsällskap i ca 12 år. Efter deras konkurs är jag medlem i Smedstorps RS. Har egen häst sen 6 år tillbaka som står på Wreta gård.

Jag har gått på REAL gymnasiet med inriktning Hästhållning.

Tilde Wickström
Ledamot

Mer information om Tilde kommer snart!

 

Vi skulle blir mycket glada om ni på er föreningen vill använda och/eller sätta upp vår PLANSCH för att sprida vad vi gör i DUS och hjälpa oss värva nya medlemmar :)


Senast uppdaterad: 2019-04-04

Sponsorer

Annons