DM 2018

Distriktsmästerskap i Södermanland rids som en serie över året där ekipagen samlar poäng på alla tävlingar runt om i Sverige på den nivån som är angiven i reglerna. Körning genomför DM under en specifik tävling. 

Du anmäler dig och betalar startavgiften till DM i tdb. Efter att du anmält dig och din betalning är genomförd kan du börja tillgodoräkna dig poäng. Poängen samlas under perioden 1/1-18 - 30/11 -18. De tre ekipage i varje gren/kategori med högst poäng vid årets slut koras till DM medaljörer.

Anmälda ekipage och poängställning kommer att kunna följas här på hemsidan under fliken poängställning. 

 

Läs mer om reglerna under respektive gren.

Klicka på respektive gren för att komma till reglerna.

Distans
Dressyr
Fälltävlan
Hoppning
Körning
WE
Voltige

Nyheter i reglern för DM 2018!
Inför 2018 års DM har det öppnats upp även för lokala tävlingar. Under 2018 kan ryttarna samla poäng från lokal till nationell tävling. För fälttävlan till och med internationell tävling. I både hoppning och dressyr kan poäng samlas från LC- nivå på ponny och 1 m för hoppning på häst samt LB för dressyr häst. De lokala tävlingarna har egna poängtabeller som framgår i reglerna. I WE samlas poängen från LB-Svår klass. 

DM affisch

Sätt gärna upp DM affischen på era tävlingar eller dela med dig av den till dina ryttarkamrater. Klicka HÄR för att se affichen i PDF eller HÄR i JPEG format. 

Anmälan till DM gör du i TDB. 
Tävlingen syns i tdb som en klubbtävling med datum 2018-11-30. Så scrolla längst ner i terminen så hittar du tävlingen. Du kan klicka HÄR för att komma direkt till anmälan.

 VI ÖNSKAR ER ALLA STORT LYCKA TILL!

Vid frågor kontakta kansliet josefine.ivarsson@ridsport.se


Senast uppdaterad: 2018-04-19

Sponsorer

Annons