Folksam blir ridsportens huvudsponsor

2015-10-08

Försäkringsbolaget Folksam blir ridsportens nya huvudsponsor i ett långsiktigt samarbete. Samarbetet träder i kraft den 1 januari 2016.

Som förbundsordförande är det väldigt roligt att äntligen kunna berätta denna glada nyhet om en huvudsponsor för hela organisationen i Svenska Ridsportförbundet.

Samarbetet löper inledningsvis över en femårsperiod och innebär nya möjligheter för ridsporten.
Ridsporten har saknat en huvudsponsor under några år och därför är vi glada och stolta att Folksam väljer att storsatsa på ridsporten. Det kommer att ge oss nya möjligheter.

Genom samarbetet med Folksam kommer Svenska Ridsportförbundet bland annat att kunna erbjuda medlemmarna en Svenska Ridsportens hemförsäkring. Mer information om detta kommer.

Den gemensamma olycksfallsförsäkringen kommer enligt rådande avtal att finnas kvar hos Länsförsäkringar ett år till. För föreningarna innebär det i dagsläget ingen förändring. Inför 2017 kommer information att sändas ut i ett nyhetsbrev och på hemsidan, www.ridsport.se.

Genom det nya samarbetet lämnar Svenska Ridsportförbundet centralt ett mångårigt och framgångsrikt samarbete med Agria Djurförsäkring, som sedan 2012 varit ridsportens förbundssponsor. Tillsammans med Agria har vi skrivit ridsporthistoria, bland annat genom starten av Stockholm International Horse Show i Ericsson Globen 1993 och medlemstidningen Häst & Ryttare. 

Läs mer om det nya samarbetet på www.ridsport.se

Vänliga hälsningar
Ulf Brömster, ordförande
Svenska Ridsportförbundet

Sponsorer

Annons