Gala 2018

Södermanlands Ridsportgala 2018 arrangeras lördagen den 3 februari på Elite Stadshotell i Eskilstuna. På 2017 års gala deltog över 200 gäster och vår förhoppning är att vi i år ska växa och blir ännu större.

Med glitter och glamour kommer vi den 3 februari uppmärksamma ridsportåret 2017 med prisutdelningar och utmärkelser till de som tävlar i Distriktmästerskapen, men också med utmärkelser till de människor ute i era föreningar som gjort det där lilla extra och förtjänar att bli uppmärksammad på scenen bland likasinnade människor.

Kvällen kommer att bjuda på uppträdanden, en strålande 3-rättersmiddag och såklart fantastiskt trevligt sällskap. Och allt detta med ridsporten i centrum. En kväll du helt enkelt inte vill missa!

Vi kommer att uppdatera sidan löpande med information ju närmare galan vi kommer men kan redan nu meddela att biljettförsäljningssidan är öppen och likt tidigare år finns dem att köpa på billetto.se

Direktlänk dit har du här: 
https://billetto.se/sv/e/sodermanlands-ridsportgala-2018-biljetter-230059

Biljetterna kostar 550kr styck och i priset ingår fördrink, trerättersmiddag inkl. läsk/mineralvatten/lättöl och såklart , prisutdelningar, fantastiska uppträdanden och fantastiskt sällskap!

 

Vill du nominera en eller flera personer som du tycker gjort det där lilla extra i sin förening under 2017 och som borde uppmärksammas under galan? Se flikarna i menyn till vänster eller gå in via länken HÄR

Gilla och följ oss gärna på Facebook för mer information om galan, du hittar oss genom att söka på ”Södermanlands ridsportsgala”. 

Affisch till galan i PDF format eller som JPEG, dela och sprid den till medlemmar, vänner och bekanta. 

Har du frågor kring galan välkommen att ta kontakt på galasorf@gmail.com.


Senast uppdaterad: 2019-10-15

Sponsorer

Annons