Sök våra utbildningar

Här kan du söka efter utbildningar inte bara i vårt län utan i hela landet! SCROLLA NERÅT så ser du alla Norrbottens RFs utbildningar (för kommande år) som är inlagda i utbildningsmodulen.

Obs - När du anmäler dig till kurs - Programmet kan tyvärr bara hantera EN avgift, kommer det upp en annan avgift när du anmäler dig (än det alternativ du anmält dig till) - bara bortse i från den summan! Prisuppgifterna i kursinformationen är de som gäller.

NYTT! Du måste skriva in ALLA siffror i ditt födelsenummer - även de två första, annars går du inte att notera som anmäld!!! 

När du anmäler se till att du inte missar något steg - du skall t.ex GRANSKA uppgifterna och därefter SKICKA IN anmälan. Innan detta är din anmälan inte registrerad. Du får även ett TACK meddelande direkt på webben och en BEKRÄFTELSE (att vi mottagit din anmälan) via mail!

I september 2014 fastställde Svenska Ridsportförbundets styrelse att det från och med 2015 ska vara ett krav att deltagare på Svenska Ridsportförbundets grund- och fortbildningar ska vara medlemmar i förening ansluten till förbundet.
Deltagare i grund- och fortbildning ska vid anmälan uppge vilken förening de är medlemmar i.

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Ungdomsledarkurs 1-3

Utbildning för dig som vill leda andra

Ungdomsledardutbildningen är en ledarutbildning som vänder sig till dig som vill vara med och stödja barn och ungdomsverksamhet i sin förening.

Kontaktperson: Carina Sundström Datum: 2020-11-21 - 2021-02-28 Plats: Scandic Hotell, Luleå Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Föreningsutveckling

Nu samlar vi länets klubbar till en utbildningshelg!

Kom för fortbildning, inspirerande diskussioner och erfarenhetsutbyte med andra klubbar/styrelser. Har du ej möjlighet att delta fysiskt finns digitalt alternativ (Teams).

Kontaktperson: Carina Sundström Datum: 2020-11-21 - 2020-11-22 Plats: Örnvik Hotell & Konferens Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Tävlingsarrangörskonferens

Nu samlar vi länets klubbar till Tävlingskonferens!

Kom för fortbildning, inspirerande diskussioner och erfarenhetsutbyte med andra klubbar. 

Kontaktperson: Carina Sundström Datum: 2020-11-22 Plats: Örnvik Hotell & konferens Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Basutbildning för ridsportens ledare

Ledarna inom ridsporten är förebilder för övriga medlemmar och har en särskilt viktig roll i organisationen. Målet med Basutbildning för ridsportens ledare är därför att alla ledare ska få en god grund att stå på så att de kan känna sig trygga med sitt uppdrag och fortsätta utvecklas inom ridsporten. Basutbildning vänder sig till nuvarande och blivande ledare inom ridsporten, till exempel tränare, ridlärare, lagledare, funktionärer och förtroendevalda. OBS! Rekommenderad minimiålder minst 18 år. 

Kontaktperson: Carina Sundström Datum: 2020-12-05 Plats: Luleå Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Sponsorer

Annons