Fortbildning för ridlärare och tränare med Jens Fredricson flyttas fram - Nytt datum kommer!

2020-02-26

Ledarfortbildning i hoppning med Jens Fredricson måndagen den 20 april på Falu Ridklubb ställs in, liksom den clinic som Jens skulle ha hållit på kvällen. Vi återkommer med nytt kursdatum när smittskyddssituationen tillåter. 

Temat för fortbildningarna är som alltid "Hästens välfärd" och i år kompletterat med fokus på "Individanpassad unghästutbildning 3-7 år". Ett tema som är gränsöverskridande och passar oavsett vilken gren eller verksamhet man som tränare eller instruktör man arbetar inom.

Jens har stor erfarenhet och det är alltid intressant att höra hans tankar kring hästens utveckling och hur man tar fram dess bästa egenskaper, oavsett om det är en tävlingsindivid eller hästen som arbetskamrat på ridskolan.

Han belönades nyligen med ATGs hederspris inom ridsport för sitt arbete där han alltid sätter hästernas välfärd i första rummet. 

Inbjudan med mer information och länk till anmälan

I sitt samarbete med Lövsta Stuteri rider och tävlar han deras hopphingstar och fick en fin seger i Grand Prix klassen i norska Lillström med Karmel van de Watering.

Fin framgång för Jens i Lilleström 

Roligt att vi kunde samarbeta med Falu Ridklubb som engagerat Jens för en clinic på kvällen den 20 april. Mer information och inbjudan till den kommer och biljetter köps via Tickster.

Sponsorer

Annons