Registrering av "gamla" gröna kort i tdb

2011-05-12

Försöker du lösa licens i tdb men får upp meddelandet att ditt gröna kort inte är registrerat?

Omläggningen från fysiska gröna kort till att innehav av grönt kort endast registreras i tävlingsdatabasen innebär att många med gamla gröna kort måste registreras på nytt.

Det gäller främst dem som inte haft licens på något år men vi har upptäckt att även andra ibland har stoppats av detta meddelande. Problemet är lätt att lösa - kontakta distriktet via mejl distrikt@dalarna.ridsport.se med uppgifter om personuppgifter och på vilken klubb du tog ditt kort. Finner vi dig i vårt register görs en notering i tdb om att du har grönt kort. En förutsättning är att du skapat ett konto i tdb.

Hör du idag till en dalaklubb men har tagit ditt gröna kort i klubb i ett annat distrikt så finns du inte i våra register. Då ska du antingen kontakta det distriktet, eller skicka ditt gröna kort till oss på Dalarnas Ridsportförbunds kansli så kan även vi föra in dig i systemet. Det som krävs är alltså att du kan styrka att du verkligen har grönt kort. Posta, fota eller scanna in och maila.

Post: Dalarnas Ridsportförbund, Insjövägen 13 C, 79341 Insjön
Tel 0247-404 49
Mail: distrikt@dalarna.ridsport.se

Du som tar grönt kort nu behöver inte kontakta distriktet presonligen. Klubbens provledare sköter om att meddela vilka som avlagt godkända prov.

DN

Distriktsnytt

Prenumerera på Distriktsnytt i Dalarna!

Läs mer

Sponsorer

Annons