Äntligen är det dags igen...
FOTO: SvRF

Nu startar tävlingssäsongen i Dalarna!

2020-01-29

Efter någon månad på sparlåga drar nu tävlingssäsongen i Dalarna igång igen!
Först ut är Insjöns RK med två kvällstävlingar i dressyr i samarbete med Stiernhööksgymnasiet och förlagda till körhallen i Rättvik. En kväll för hästar och en för ponnyer. Den första hopptävlingen arrangeras sedan av Avesta Ridklubb.

Det nya betalningssystemet har orsakat en del frågetecken så här inledningsvis och för att slippa inkörningsproblemen har några arrangörer i början av året valt att ta betalt vid sidan av TDB vilket kan underlätta för anmälaren även om det skapar lite merarbete för arrangören.

Först ut att använda den nya betalrutinen i TDB är Leksands Ridklubb med sin dressyrtävling den 16/2. Detta fördröjde möjligheten att öppna upp anmälningsrutinen men nu är tävlingen öppen och det är fritt fram för dressyrryttarna att testa det nya betalsystemet.

Kom också ihåg att anmäla klubbens lag till vårens serier. Sista ordinarie anmälningsdag är den 15/2.

Här kan du läsa mer om vårens serier.

Agria Cup drar också igång igen i och med årets första lokala tävlingar som arrangeras av Avesta RK och av Gagnefs RK den 7/3. Anslut klubben och ge era tävlande medlemmar  chansen att samla poäng till klubben och även tävla om de särskilda stallplaketterna.

Läs mer om Agria Cup här

Välkomna till en ny spännande tävlingssäsong!


Louise Tysklind
DN

Distriktsnytt

Prenumerera på Distriktsnytt i Dalarna!

Läs mer

Sponsorer

Annons