Utvecklingsteam Dalarna 2014, dressyr
FOTO: Totta Wikström

Ungdomsfonden

Ge ett bidrag till Dalaridsportens Ungdomsfond

Välvilliga eldsjälar, företag och enskilda som uppskattar ridsporten och dess värden är varmt välkomna att bidra till fonden. Ge ett bidrag i samband med högtider och bemärkelsedagar eller till minne av en vän som delat vårt engagemang för barn, ungdomar och hästar.

Fonden hjälper till att stödja ungdomsverksamhet och ledarutveckling för unga ledare t ex genom utbildning i föreningskunskap för våra klubbars ungdomssektioner, utbildning av ridklubbarnas ungdomsledare eller subventionering av träning för barn och ungdomar.

Dalarna har 36 ridklubbar med många duktiga ledare som ger våra ridintresserade barn och ungdomar en god grund för att utvecklas, såväl som människor som i sporten, och dessutom en rolig, innehållsrik och värdefull fritid.

Dalarnas Ridsportförbunds huvuduppgift är att på olika sätt stödja sina klubbar och länets ryttare och genom ett bidrag till Dalaridsportens Ungdomsfond hjälper du oss i detta arbete.

Gåvor till fonden lämnas på bankgirokonto bg 140-5406.

Vi insättning till fonden kan du välja mellan att som gåvobevis få en bildekal, ett gåvobrev för bemärkelsedag eller ett gåvobrev Minne.

Meddela vid insättning om gåvobevis önskas och av vilken typ. Ange också om gåvobeviset ska skicka till annan mottagare än gåvogivaren.

Kontakta vårt kansli, tel 0247-404 49 eller mail dalarna@ridsport.se 


Senast uppdaterad: 2019-11-14

Sponsorer

Annons